Minnen

De jongste kinderen van het Aalmoezeniersweeshuis werden bij een min geplaatst. Sommige minnen werden ware steunpilaren voor het Aalmoezeniersweeshuis. Over deze minnen vindt u hier meer informatie. In de loop van de tijd zal van meer minnen informatie toegevoegd worden.

In dit deel vindt u van diverse minnen hun nakomelingen. Ik heb niet naar volledigheid gestreefd. Ik heb vooral die gegevens opgenomen waarmee nakomelingen kunnen ontdekken dat zij van een min afstammen. Over de minnen is veel te vinden in het archief van het Aalmoezeniersweeshuis. Er is een index op de minnenregisters van het weeshuis in de maak. Zolang die er echter niet is, kunnen de nakomelingen hier hun relatie met hun minnenvoormoeder vinden.

Dringende oproep voor nakomelingen van Angenietje Swarthof, voorbeeldmin van het Aalmoezeniersweeshuis.

Ik zoek nakomelingen van de min Angenietje Swarthof. Dit in verband met de onthulling van de naam van de Angenietje Swarthofbrug op 1 oktober 2022. Die wil ik graag laten onthullen door een van haar nakomelingen. Weet u dat zij een voormoeder van u is, neem dan alstublieft contact met mij op. Nakomelingen van Angenietje Swarthof dragen de achternamen: Assman, Belmer, van Blaaderen, Bijning, van Geemen, Geudeker, Greeven, Langeweg, Mantel, Polman, Roering, Schaink, Sprenger, Vlaming.

Biografieën Minnen Nakomelingen Minnen