Links

Rijvordt

Parenteel Jansje Rijvordt en Bernardus Johannes Abraham WOUTERSON op de site van Ad Wouterson.

Winsser

Voor genealogie van de familie Braskamp en nakomelingen van Anna Winsser zie site van E.W. Brascamp: te vinden onder de tak van Engelbert: de tak van Goossen.

Geusebroek

Nakomelingen van Grietje Geusebroek en Adrianus (van) Bleijs op de website van Mar Bleijs over de familie Bleijs.

De naar Amerika geëmigreerde nakomelingen van Jacobus Beschier Geusebroek. Site van Diane Dulin.

Nakomelingen van Aafje Gem, dochter van Trijntje Geusebroek en Jan Gem, en Jan Alblas. Stamreeks overgenomen van Jan Pieter Ouweltjes.

Lesger

Nakomelingen van Joanna Reinink en Joannes Leferink zie de site van Henny Tonis.

De Duitse familie Tallen heb ik op kunnen sporen dankzij de ontzettend handige Databank Emsbüren op de site van Rolf Süwolto. Ook de Emsbürense Lesscher-tak heb ik kunnen vinden dankzij Rolf Süwolto’s Databank Emsbüren.

Nakomelingen van Joanna Catharina BODENSTAFF en Jacobus HEUWEKEMEIJER zie gegevens van Jos Nollet op www.geneanet.org.

Nakomelingen van Waander Lesger en Maria Reinink en van Johanna Lesger en Joannes Mensink zie: www.steggink.org of www.geneanet.org/steggink Frank Steggink heeft op zijn site en op Geneanet veel gegevens uitgewerkt van Volthense families.

Voor de genealogie van vele Volthenaren zie www.steggink.org.

Vergeer

Voor de voorouders van Maria van Hattum, gehuwd met Cornelis Perk, zie de genealogie teruggaande tot de eerste helft van de 15e eeuw van de familie Van Hattum: De Schaar Van Hattems | Parenteel van Hendrik van Hattem.

Lippes de Vries

Voor verdere nakomelingen van Jan Breebaart en Grietje Lippes de Vries zie: De Breebaarts uit onze omgeving. Voor wie geïnteresseerd is in de genealogie van de familie Breebaart kan terecht de site van de Stichting Westfriese Families: De familie Breebaart.

Voor informatie over de familie Kwaad: Stamboom van de familie KWAAD